El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, dona instruccions al partit contra l'Sporting.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El punt sumat davant l’Sporting de Gijón a l’Estadi Nacional va deixar bon pòsit al vestidor de l’FC Andorra. Un empat suat i treballat davant el conjunt asturià, en un partit en què els dos equips van acabar per donar per bones les taules. L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, va apuntar que “hem fet, en general, un bon partit i en molts moments hem proposat més que el rival”.

El tècnic de l’Andorra, va reconèixer que “l’empat pot ser just per ocasions clares, però nosaltres, en general, hem estat superiors. Hem millorat a competir i a defensar”. Ara bé, Sarabia va creure que a l’equip li ha sobrat precipitació en alguns trams. “Hem volgut acabar molt ràpid, i potser en alguna ocasió calia donar un parell més de tombs a la jugada per buscar les seves debilitats”. Tot i això, l’entrenador tricolor no va oblidar que encara “queden coses per millorar i per acabar de polir”.

Gran Dani Martín

El porter tricolor va sumar la segona titularitat i la segona porteria a zero en un partit en què va mostrar una gran seguretat. Martín va explicar que “jugar contra l’Sporting és sempre especial i, a més, fer-ho bé i no encaixar ho fa millor”. El porter va afegir que “tinc molta confiança i estem en sintonia amb els companys” i no es confia per ser titular, ja que “tal com va treure Nico, em pot treure a mi i posar a Oier”.

tracking