Infraestructures

L'FC Andorra no jugarà a l'Estadi Nacional la temporada vinent

El club assegura que estan "sorpresos" per les declaracions del secretari d'Estat d'Esports

Partit del FC Andorra contra l'Sporting de Gijón

Partit del FC Andorra contra l'Sporting de Gijón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FC Andorra no podrà jugar el curs vinent a l'Estadi Nacional, ja que el Govern canviarà la gespa al juny, un cop acabi el conveni de cessió, per tornar a instal·lar-hi superfície artificial. Així ho ha explicat el secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes, que ha manifestat en declaracions a Andorra Televisió que "hauran de trobar un altre camp perquè l'Estadi Nacional, al canviar la gespa, no s'adequarà a les condicions que demana LaLiga", i ha afegit que "quan acabi la la competició el juny del 2024 es començarà a fer el canvi de gespa perquè sigui un estadi molt més polivalent i que el puguin utilitzar molts més esports".

Des del club tricolor han asseguratque estan "sorpresos" després de conèixer les declaracions del secretari d'Estat d'Esports.

Govern i l'FC Andorra van signar un conveni d'ús a l'estiu del 2022 amb una durada de dos anys mentre els tricolors construïen l'estadi d'Encamp, que finalment va descartar-se. Ja l'anterior executiu havia explicat en alguna ocasió que aquest acord no s'allargaria, i Cabanes ha destacat que "no es pot renovar perquè es va marcar una data", i ha clos que "la federació de rugbi va fer l'esforç de desplaçar-se a Encamp segons unes condicions, i evidentment, penso que s'ha de respectar totalment les parts del conveni, i la data del juny del 2024 no és ajornable".

Des del món del rugbi han mostrat la seva satisfacció per la notícia, i el secretari de la FAR, Felip Gallardo, ha manifestat que "era el compromís que hi havia quan es va signar el conveni, i s'ha de complir", i ha agregat que "estem contents perquè és respecta el compromís que s'havia pres, i ara s'ha de complir". Per últim, ha destacat que "a Encamp hem estat molt ben acollits, però per nosaltres, casa nostra és l'Estadi Nacional, que sempre ha estat la casa del rugbi".

tracking