Martín destaca la millora defensiva de l'FC Andorra

El migcampista espera que l’equip faci un pas endavant en atac

Álvaro Martín, al duel contra l'Sporting.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix preparant el partit de dissabte vinent al camp de l’Albacete, i ho fa amb una millor cara després de sumar dos partits seguits sense perdre que van tallar la mala ratxa de les derrotes a casa contra el Tenerife i fora contra l’Amorebieta. Bona part d’aquesta millora tricolor en els resultats es deu a una major eficiència tricolor en la defensa, i és que els homes d’Eder Sarabia no han encaixat cap gol en els dos últims partits, després d’haver-ne rebut 10 en els cinc anteriors.

Des del vestidor van destacar aquesta millora defensiva i Álvaro Martín va manifestar que “defensivament ho estem fent bé i s’està reflectint en les porteries a zero. Estem competint i treballant bé”. Tot i això, l’exjugador del Madrid, conscient que l’equip necessita també marcar, va destacar que “això va de marcar gols i ens està costant tenir paciència”, a més de cloure que “quan entri el primer tot anirà bé i vindran més”.

El de l’Sporting va ser també el primer duel d’Álvaro Martín com a titular, i va assenyalar que “l’entrenador confia en tots i tots treballem per l’equip”.

tracking