L'FC Andorra afronta un repte de maduresa al feu de l'Albacete

Sumats dos partits sense perdre, l’equip tricolor rep com una revàlida l’enfrontament al Carlos Belmonte

Els tricolors volen sumar el tercer partit invictesFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquest vespre, a les 21.00 hores, el Carlos Belmonte per enfrontar-se l’Albacete, en un partit que el vestidor tricolor té subratllat com una autèntica revàlida, després de lligar dues jornades consecutives sense perdre –un triomf i un empat davant Oviedo i Sporting a l’Estadi Nacional. “Tenim ganes del partit. Venim de fer-ne dos de molts bons a casa, millorant en aspectes cabdals, i actualment som un equip més competitiu”, va introduir l’entrenador, Eder Sarabia. El tècnic va explicar que ara “ens sentim més forts i millor equip”, i va reconèixer que “després de la derrota a Miranda l’equip ha reaccionat com volíem i ha fet el pas endavant que havíem demanat, en la línia de ser més competitius. Volem que el partit contra l’Albacete reforci tota aquesta millora i, a més, fora de casa i contra un equip que ens exigirà al màxim”.

En aquest sentit, Sarabia va comentar que l’Albacete “és un molt bon equip i crec que té menys punts dels que per mèrits es mereix pel nivell de joc que està oferint”. L’entrenador de l’Andorra va exposar que l’equip manxec “està fent les coses bé, però potser les àrees, que sempre són determinants, l’estan penalitzant una mica”. Tornarà Scheidler després de complir el partit de sanció per l’expulsió contra l’Oviedo i és baixa Pampín per un trencament al quàdriceps que el pot tenir un mes allunyat dels terrenys de joc.

Finalment, Sarabia va valorar la possibilitat que l’equip es quedi sense camp el juny vinent i va indicar que “els que tinguin més dades al respecte sabran que avui dia la paraula Andorra i la repercussió del país cap a l’estranger és molt més gran des que hi ha l’FC Andorra”. El tècnic tricolor va mostrar-se “segur que s’arribarà a acords de forma natural que puguin benefi ciar l’FC Andorra, l’esport, el país i el seu creixement”.

tracking