Els errors en defensa condemnen els tricolors a Albacete

L’FC Andorra perd contra l’Albacete en un duel marcat per un mal final de la primera part

Un dels gols de l'Albacete en el duel d'ahir contra l'FC Andorra.fc andorra

L’FC Andorra va perdre per 3-1 al Carlos Belmonte contra l’Albacete en un nou mal duel del conjunt tricolor en què es va tornar a veure condemnat per la fragilitat defensiva. Després d’una primera mitja hora amb alternatives, les errades al darrere al tram final de la primera meitat van acabar matant uns tricolors que van mostrar una cara totalment diferent a la segona meitat amb un gran inici, però amb una reacció que va acabar sent insuficient per sumar algun punt.

El duel va arrencar amb el guió previst, amb tots dos equips buscant tenir la pilota, i amb l’FC Andorra mostrant per moments la seva versió més pragmàtica, i sense arriscar en excés al darrere en la sortida de pilota davant de l’alta pressió del conjunt manxec. Cap dels dos equips aconseguia generar ocasions clares més enllà d’alguna arribada tímida però sense acabar de generar ocasions clares. Primer va provar-ho l’Albacete amb una centrada des de l’esquerra i després amb una rematada de Juanma, i posteriorment van intentar-ho els tricolors, amb una rematada de cap de Petxa gairebé des de la frontal que va sortir molt desviada. Al partit passaven poques coses, fins que de sobte va revolucionar-se quan transitava per la mitja hora, i amb l’única ocasió mitjanament clara de l’FC Andorra, amb una rematada de Nieto que va fregar el travesser a la sortida d’un córner. I fins aquí. Des de llavors i fins al descans, domini clar dels locals, que haurien pogut fer quatre gols en un quart d’hora, que en van ser només dos gràcies a Dani Martín. El porter va evitar primer un u contra u d’Escriche amb el peu, i ja al final un tir de Silva amb una gran mà i, entremig, l’Albacete va fer-ne dos, el primer amb un golàs de Manu Fuster des de la frontal després d’aprofitar una errada tricolor a la sortida, i el segon de Silva, que va culminar una contra tot sol després d’una centrada mil·limètrica de Quiles.

El partit estava costa amunt. Molt costa amunt. Però l’equip va sortir esperonat d’inici a la segona meitat vist en busca del gol, i el va acabar trobant. Primer va tenir-lo només arrencar Martí Vilà amb un tir que va sortir per ben poc, i als cinc de la represa, Petxa va enganxar una pilota dins de l’àrea després d’un xut mossegat de Nieto, i va poder retallar distàncies. Els tricolors dominaven, sense tornar a generar ocasions del tot clares, mentre que l’Albacete s’anava tancant cada cop més. Tot i això, els manxecs no renunciaven, ni de bon tros, a l’atac, però quan van provar-ho, Dani Martín, segur sota pals, va desactivar-ho. Una centrada sense rematador d’Ivan Gil va ser l’última arribada tricolor en un duel que va acabar amb un nou regal de la defensa perquè Higinio fes el 3-1 definitiu.

Els tricolors afronten ara dos partits en cinc dies amb la visita del Saragossa dijous al país, i el duel del següent dilluns a Elx.

Lobete es lamenta després d'un dels gols de l'Albacete.