L'UE Santa Coloma signa el ple de victòries i segueix com a líder

El conjunt groc i negre ha sumat tres victòries en tres duels i té dos punts més que el Penya Encarnada

L'UE Santa Coloma va sumar el tercer triomf.

L’UE Santa Coloma segueix com a líder en solitari de la Lliga Multisegur Assegurances després d’imposar-se per 2-1 a l’Inter Club d’Escaldes en el duel en què estava en joc la primera posició. Joaquín Cifuentes va avançar el conjunt groc i negre al tram final de la primera meitat, i no va ser fins al minut 68 quan els escaldencs van poder igualar el marcador gràcies a la diana de Domi Berlanga. L’UE Santa Coloma no va enfonsar-se amb l’empat, ni molt menys, i és que els de Ramón Calderé van poder tornar a posar-se davant només tres minuts després amb el gol de Pablo Molina Modric, que acabaria sent definitiu perquè els colomencs sumessin la tercera victòria en tres partits.

La segona posició a la taula és per al Penya Encarnada, que suma set punts (a dos del líder), després de derrotar ahir per 2-0 l’FC Pas de la Casa, que després d’aquesta desfeta ocupa l’última plaça del campionat sense haver guanyat encara cap matx. Els vermelhos van dominar el duel en tot moment i van endur-se el triomf amb les dianes de Javier Varona i de Javier Bueno. Ja fora de les places europees, l’FC Santa Coloma ocupa la tercera posició amb sis punts i ahir va imposar-se per 0-2 al Carroi amb les dianes de Cristian Novoa i de Moi San Nicolás.

D’altra banda, dos equips van aconseguir ahir la seva primera victòria del curs, i és que l’Atlètic Escaldes va vèncer per 1-0 l’FC Ordino, mentre que l’Esperança va imposar-se per 0-2 a l’Atlètic Amèrica. En el cas dels escaldencs van tenir-ne suficient amb una diana de Guillaume López als set minuts de la segona part per sumar els tres punts, mentre que l’Esperança, en un duel en què els dos equips van acabar amb un menys, va poder sumar la primera victòria amb els gols de Nájera i Luis Blanco. FC Ordino i Atlètic Amèrica, igual que l’FC Pas de la Casa, segueixen com els equips que encara no han aconseguit cap victòria a la Lliga Multisegur Assegurances.