L'FC Andorra vol reeixir a costa del Saragossa

Després de la desfeta d’Albacete, l’FC Andorra rep un perillós Saragossa per demostrar que ha après la lliçó

FC Andorra-Saragossa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra afronta aquesta tarda a l’Estadi Nacional davant el Reial Saragossa un compromís ideal per demostrar haver après la lliçó d’Albacete i que en el moment que el grup abaixa la tensió és un equip vulnerable. Aquest és un dels aspectes en què el tècnic, Eder Sarabia, ha seguit posant l’accent després del cop al Carlos Belmonte, ja que sense intensitat no hi ha res. “Tenim una gran oportunitat per tornar a ser molt competitius perquè l’altre dia hi va haver badades que costen partits”, va apuntar el tècnic tricolor, que sap que donada la categoria del rival l’aparador és immillorable per tal que l’Andorra recuperi la seva millor versió.

Sarabia va reconèixer que la reacció de l’equip ja no pot esperar més i va comentar que “és veritat que a alguns jugadors els he dit que es posin les piles i vull veure una reacció perquè tornin a jugar. Però puc assenyalar al vídeo un futbolista deu vegades i després ser titular. No soc de càstigs. L’altre dia al descans hauria fet cinc o sis canvis i només en vaig fer un, però és que confio una barbaritat en tots, necessiten temps per millorar. Entrenen com a tigres i la veritat és que es mereixen que els surtin bé les coses. Els collo molt”. L’entrenador tricolor veu un Saragossa que “no està en el millor moment, és clar. De vegades el futbol és una mica enganyós perquè l’altre dia no va fer un partit per perdre. I potser en va guanyar altres, com a Tenerife, que no mereixia tant”. Ara bé, Sarabia va afegir que “si vens de tres partits sense guanyar, això pesa perquè tenen l’exigència de fer-ho i fa temps que a Saragossa ja parlen de poder aconseguir l’ascens”.

Per al tècnic tricolor, el d’avui a les 19.00 hores serà “un bon partit per calibrar la seva personalitat i per a nosaltres de demostrar que podem fer front i superar qualsevol rival. Vull que l’equip tingui ambició i crec que els podem fer mal i guanyar”. A més, Sarabia va insistir que el partit de la temporada passada a l’Estadi Nacional (0-1) amb Fran Escribà ja a la banqueta aragonesa i amb bona part del bloc d’aquest curs “m’ha servit moltíssima de referència”.

UN SARAGOSSA CONEGUT

Arriba l’equip aragonès en un petit sotrac de tres partits sense guanyar i després de dues derrotes consecutives i sense fer cap gol. L’inici descomunal de temporada –amb cinc victòries seguides– i que els va permetre signar la millor sortida de la seva història, tant a Primera com a Segona Divisió, fa que els dubtes encara no hagin aparegut per La Romareda tot i caure, per primer cop, dels llocs d’ascens directe. Amb els extricolors Aguado, Valera i Bakis –els tres podrien ser titulars– com a bandera, el tècnic, Fran Escribà, va explicar que esperen un Andorra que “té una manera de jugar molt clara, de pilota i possessió. No volem jugar només al contraatac, però davant aquest rival hi haurà moments que ho haurem de fer, encara que com més incòmodes se senten és si aconsegueixes treure’ls la pilota”.

L'ESTAT DEL RIVAL

Santiago Valero, El Periòdic d'Aragó Un altre Saragossa El Saragossa arriba a Andorra en el moment de més dubtes de la temporada. És evident que no és el mateix de l’inici de lliga, quan va sumar cinc victòries consecutives, i ara després de les dues derrotes seguides i l’1 de 9 està fora dels llocs d’ascens directe per primera vegada. La sensació és que l’equip ha baixat una mica el nivell, però es troba en un context de tranquil·litat malgrat les circumstàncies. S’espera que Escribà faci rotacions i Aguado i Bakis podrien tornar a la titularitat.

tracking