PIRAGÜISME

Doria passa a 'semis' en caiac a Vaires-sur-Marne

Obté el setzè millor temps, mentre que Pellicer no es classifica

Mònica Doria en una competició anterior.Segre

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va classificar-se per a les semifinals de caiac de les finals de la Copa del Món de piragüisme que es disputen a Vaires-sur-Marne (França), el canal que tambéacollirà la competició olímpica l’any vinent. La palista va obtenir el 16è millor temps global de les dues mànegues, mentre que Laura Pellicer, 45a, no va poder aconseguir passar a la següent ronda.

El format en aquestes finals era diferent a l’habitual de la Copa del Món i totes les competidores van fer dues baixades al canal, amb una classificació que es marcava amb el millor temps de cada esportista i on les 24 primeres classificades obtenien el pas a les semifinals. En el cas de Doria, va obtenir un registre de 104”37 a la primera mànega i de 113”30 a la segona, amb un millor registre que va permetre-li ser la 16a de les 24 palistes que es classificaven. Pel que fa a Pellicer, va obtenir un primer temps de 127”79 a la primera de les baixades, mentre que a la segona va saltar-se una porta i va acabar amb un temps de 170”12, que va impossibilitar-li passar de ronda.

Les semifinals de la competició de caiac es disputaran avui mateix a partir de les 9.00 hores, amb Mònica Doria arrencant a les 9.16 hores. En cas de classificar-se entre les deu primeres, la gran final seria avui a partir de les 11.19 hores. Doria i Pellicer disputaran avui també les eliminatòries en canoa a les 14.45 hores i a les 16.45 hores.

tracking