Un FC Andorra amb deu cau davant el Saragossa (0-1)

L’FC Andorra suma contra el Saragossa la cinquena derrota en un duel marcat per l’expulsió de Bover al minut 18

L'acció de Rubén Bover amb Marc Aguado que va suposar-li l'expulsió.Fernando Galindo

L’FC Andorra va sumar la cinquena derrota de la temporada després de caure a l’Estadi Nacional per 0 a 1 contra el Saragossa en un duel marcat per l’expulsió, merescuda, de Rubén Bover al minut 18, que va fer que els tricolors juguessin més de 70 minuts amb un futbolista menys. El solitari gol de Mollejo al tram final de la primera part, ja amb els visitants amb un jugador més, va ser una llosa massa pesada a la segona meitat per a uns tricolors que van merèixer més als segons 45 minuts.

El partit va arrencar amb l’inici previst, amb la pilota per als d’Eder Sarabia, i amb el Saragossa pressionant amunt buscant les errades locals. Els tricolors, però, ahir sí que van mostrar-se segurs a la sortida des del darrere i van buscar un parell d’accions ràpides per plantar-se a camp contrari, tot i que sense acabar de ser culminades. Però el duel va canviar ben d’hora, al minut 18, quan l’FC Andorra va quedar-se amb un menys per l’expulsió de Bover. El capità va anar per una pilota dividida amb l’extricolor Aguado, però amb la cama massa amunt, i se’n va anar al carrer de vermella directa sense que Arcediano Monescillo ho dubtés ni un segon. Amb un menys, els visitants van agafar la pilota i van fer-se amb el domini, però la diana va arribar en una jugada aïllada després d’una internada de Grau per l’esquerra i una centrada al segon pal perquè arribés Mollejo i anotés amb una gran rematada de cap. Ell mateix, precisament, va tenir el segon poc després, però el duel va arribar al descans amb el 0 a 1.

Tot i no fer canvis al descans, l’FC Andorra va mostrar una cara totalment diferent després de passar pels vestidors, però acabaria sent insuficient. Primer va buscar-ho Benito en un u contra u amb el porter, però finalment l’atacant va llançar-se a la piscina i va ser amonestat, i també va provar-ho Alende després d’un córner servit per Iván Gil. El domini tricolor s’anava fent cada cop més gran, a la vegada que els aragonesos cada cop s’enfonsaven més endarrere, defensant la victòria momentània. La més clara per als homes d’Eder Sarabia va ser un cop de cap de Scheidler que va estavellar-se al pal, i l’última va ser per a Álvaro Martín, ja a les acaballes del partit, amb un tir llunyà que se’n va anar massa alt. Tot i la insistència, però, ahir no era el dia i el Saragossa es va acabar enduent els tres punts.

No va ser el dia, tampoc ahir, per al personal de seguretat, que va veure com amb el xiulet final un aficionat de la grada visitant va saltar al camp i va dirigir-se cap a l’àrbitre. Per sort, l’il·luminat no tenia cap altra intenció que fer-se una selfie amb el col·legiat, però Arcediano Monescillo va reflectir-ho a l’acta i això acabarà comportant, possiblement, una multa econòmica.

Els tricolors buscaran refer-se dilluns en la visita a l’Elx.