Piragüisme

Mònica Doria finalitza en setè lloc a la final de caiac

La palista acaba en cinquè lloc de la general del circuit mundial

Doria, en una competició anterior.Segre

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va acabar en setena posició a la final de caiac de les finals de la Copa del Món de Vaires-sur-Marne, a França, en el canal que acollirà la competició de piragüisme dels Jocs Olímpics de l’any vinent. Amb els 80 punts que va sumar ahir, a més, la palista clou la temporada d’aquesta especialitat amb un espectacular cinquè lloc a la general de la Copa del Món.

Doria va arrencar la jornada de manera pràcticament immillorable, amb el tercer millor temps a les semifinals, a només 1”55 del millor registre. A la gran final, però, va tocar un parell de portes (la 13 i la 17), fet que va suposar-li quatre segons de penalització i que va evitar que pogués lluitar pels llocs de podi. Al final, va completar el recorregut amb un temps de 107”79, a 7”01 del triomf, que va ser per a l’australiana Jessica Fox. Amb els 80 punts sumats ahir, a més, Doria va acabar en cinquè lloc a la general amb 194, en una modalitat que va tenir com a campiona Fox, que va sumar-ne un total de 308.

D’altra banda, i ja a la tarda, Doria també va aconseguir classificar-se per a les semifinals, mentre que Pellicer va quedar-ne fora. Doria va cloure amb el setè millor dels temps després de les dues baixades amb un millor registre de 109”44, mentre que Pellicer va quedar fora de les 24 millors que es classificaven en obtenir un crono de 122”26 que va situar-la 35a.

tracking