Futbol sala

Remuntada agònica de l'Enfaf per situar-se líder

Els de Jona Pérez vencen el Balaguer amb dos gols a l’últim minut

Els jugadors de l'Enfaf celebren el triomf.Instagram

L’Enfaf Construccions Modernes va imposar-se al Balaguer per 4-3 amb una remuntada agònica a l’últim minut, per sumar la segona victòria del curs a la Tercera Divisió, i situar-se com a líder amb sis punts de sis possibles.

El duel va arrencar igualat, i amb opcions per a tots dos equips, però van ser els visitants els que van obrir el marcador amb un gol de Gerard al minut 14. L’Enfaf va poder reaccionar ràpid, i Christian Regalo va empatar el duel tres minuts després.

A la represa, Gerard Raventós va fer el 2-1 pels tricolors, però el conjunt català va remuntar en dos minuts bojos i va posar-se 2-3 a quatre minuts pel final. El partit estava complicat per l’Enfaf, però dos gols de Brayan Pinto en els dos últims minuts (l’últim a 40 segons pel final) van acabar donant la victòria als homes de Jona Pérez.

Amb el triomf, l’Enfaf va situar-se líder del seu grup de Tercera Divisió com a únic equip amb sis punts després de dos partits a l’espera que la jornada es completi avui amb els últims duels. Els tricolors visitaran el proper cap de setmana a l’FS La Barca Monistrol, equip que ahir va estrenar-se amb la primera victòria del curs.