Trial

Toni Bou guanya al Poliepsortiu i s'acosta a un nou títol mundial

El resident s’imposa a Jaime Busto i Gabriel Marcelli a l’antepenúltima cursa del certamen

Podi de la cursa d'ahir al Poliesportiu.X-Trial

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resident Toni Bou va imposar-se ahir al Poliesportiu a l’antepenúltima prova del Campionat del Món de trial indoor, l’X-Trial, i va fer un pas més cap a un nou títol mundial. El pilot resident d’Honda va imposar-se al seu company d’equip, Gabriel Marcelli, i al basc Jaime Busto.

En un Poliesportiu amb força ambient, el primer de colpejar va ser Busto, que va ser el millor a la primera de les dues rondes prèvies després de sumar un únic punt de penalització entre les cinc zones del recorregut. Just després va acabar Toni Bou, amb quatre punts, mentre que Gabriel Marcelli va ser tercer, amb vuit punts. Bou va agafar el lideratge a la segona ronda després de cometre només un punt de penalització, i va aprofitar la mala actuació de Busto, que va sumar-ne 12, i va passar al tercer lloc de la general.

A la gran final, on es classificaven els tres millors de les rondes anteriors, Bou no va tenir cap rival i es va poder endur la victòria davant de la seva afició. El resident va sumar un total de 15 punts de penalització a la gran final, mentre que el seu rival a la general, Jaime Busto, va fer-ne 26. Marcelli, amb 30, va tancar el podi.

A la general, Bou té més a prop el seu 34è títol de campió del món (17 indoor), ja que suma 100 punts a la general, pels 75 de Busto, a falta de dues proves.

Després de la victòria, el resident Toni Bou va manifestar que “estic molt content d’haver pogut guanyar aquí”, a més d’afegir també que “ha estat una cursa complicada”.

tracking