Vilaseca confia que l'FC Andorra no hagi de marxar

El president de l’FC Andorra defensa que el projecte “és de país” i confia que el club no hagi de marxar

El president de l'FC Andorra, Ferran Vilaseca, durant la intervenció al Work on Andorra.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Enmig de la mala maror i de l’estira-i-arronsa entre l’FC Andorra i Govern, el president del club tricolor, Ferran Vilaseca, va allargar la mà i va deixar clar que el de l’Andorra “és un projecte de país”, i que “necessitem el suport i que les institucions hi creguin”. En una de les xerrades de la primera edició del Work on Andorra, el nou espai de diàleg adreçat a l’economia i que va acollir ahir el Centre de Congressos, el president de l’FC Andorra va afegir que “crec que aconseguirem arribar a un acord, tot i que en totes les relacions hi ha moments d’estimar-se i no estimar-se. En això estem”.

Vilaseca va insistir que “la nostra voluntat des que vam arribar era fer un projecte de país i l’exemple és que bona part del nostre capital és andorrà”. A més, va comentar que “nosaltres som de fets i no de paraules. Vam agafar l’equip en la cinquena divisió [Primera Catalana] i hem aconseguit portar-lo, per primer cop a la història, a la Segona Divisió”. El mandatari tricolor va posar l’accent que “l’esport és un gran catalitzador i un reclam per expandir-se al món. Ajuda a potenciar la marca d’un país i l’FC Andorra ha ajudat el país a traspassar fronteres”. En aquest sentit, Vilaseca va afirmar que Andorra, com a país, “es troba en un moment dolç, de creixement”, i que l’esport i el club tricolor han posat el seu granet de sorra “per a posicionar el país a fora”. D’altra banda, el president tricolor va treure ferro a la piulada de Gerard Piqué arran de les declaracions del secretari d’Estat d’Esports, Alain Cabanes, sobre la impossibilitat que l’equip tricolor pugui seguir jugant a l’Estadi Nacional a partir del juny del 2024, tot i explicar que estava sorprès del rebombori que s’havia format des de dissabte i que estava d’acord amb el que Piqué va expressar.

Reunió amb Govern

Part de la cúpula de l’FC Andorra, el mateix Vilaseca, Jaume Nogués i Francesc Destrée es van trobar ahir a la tarda amb representants de Govern a l’edifici administratiu. Una reunió programada recentment i que va servir per desbloquejar una mica la tensió derivada des de dissabte i per començar a apropar postures de cara a les futures negociacions. A partir d’ara hi haurà més trobades al respecte i l’FC Andorra quedarà emplaçat a presentar el projecte de la construcció del nou estadi als terrenys de la Borda Mateu. La clau que obriria la porta la continuïtat definitiva de l’entitat al país.

BOVER TORNA A L'EQUIP DESPRÉS DE COMPLIR EL PARTIT DE SANCIÓ

Rubén Bover serà una de les novetats principals en la convocatòria de l’FC Andorra de cara al partit de diumenge a l’Estadi Nacional contra l’AD Alcorcón. El capità va complir un partit de sanció al camp de l’Elx després de la targeta vermella directa que va veure a l’enfrontament a casa davant el Saragossa. A més, un cop recuperat de la lesió muscular que es va produir fa un mes, Adrià Vilanova tornarà a estar present en la citació i serà l’altra novetat. Així, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, podrà tornar a comptar amb Bover i el central per al compromís davant l’equip madrileny.

Un partit, el de la jornada vinent enfront l’Alcor, que es preveu cabdal atesa la situació esportiva del conjunt tricolor. Amb només 4 punts dels darrers 24, l’Andorra es pren el partit com una oportunitat immillorable per tornar a assaborir una victòria, allunyar-se de la zona compromesa i deixar enrere un rival, hores d’ara, directe. L’equip tricolor acumula tres derrotes consecutives i ha sumat només un punt de 12. Al club, de moment, no hi ha més preocupació que la de voler trencar ja la mala dinàmica.

tracking