L'FC Andorra, a la recerca d'un triomf balsàmic contra l'Alcorcón

L’equip tricolor necessita trencar la dinàmica davant d’un rival que ha sumat fora 8 dels seus 9 punts

L'FC Andorra, a la recerca d'un triomf balsàmic contra l'Alcorcón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’acumular tres derrotes consecutives i sumar només quatre punts de 24, l’FC Andorra afronta aquesta tarda un veritable test de confiança. Tot i la irregularitat, l’equip tricolor sí que mostra una versió més fiable a l’Estadi Nacional i es presenta un repte interessant. El seu rival, l’AD Alcorcón, mostra la cara contrària i ha aconseguit 8 dels 9 punts que ha apilat aquesta temporada lluny del seu Municipal de Santo Domingo.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, es va mostrar “convençut” d’oferir avui davant el conjunt madrileny “el partit i la victòria que ens mereixem”. Per a l’entrenador de l’Andorra “el futbol està sent una mica cruel amb nosaltres perquè veig partits d’altres equips que, fent menys coses que nosaltres, són capaços d’aconseguir resultats”.

Amb el desig que l’equip faci un pas endavant pel que fa a la convicció i l’energia, Sarabia va reconèixer, però, que “pot ser el pitjor moment anímic de la temporada per als jugadors, perquè els resultats marquen, però a casa ens sentim més còmodes”. L’Alcorcón arriba a Andorra amb un punt menys que els tricolors i en zona de descens però, cada cop més, amb una versió sòlida i molt perillosa a domicili. “Han canviat coses i han estat capaços de guanyar a Valladolid i Saragossa. Tenen talent i jugadors amb experiència i capacitat de superació. Serà un partit complicat, evidentment, però veig l’equip preparat”, va apuntar Sarabia. En aquest sentit, l’entrenador tricolor va assegurar que “tinc molt clar que l’equip anirà a més i per això, precisament, estic molt tranquil”. Adri Vilanova torna a la convocatòria i seguiran fora per lesió Pampín i Almpanis. Finalment, Sarabia es va tornar a referir a l’afer de la continuïtat del club al país i va subratllar que “a banda del desig, tinc molt clar que l’any que ve seguirem a Andorra. És inevitable que, de manera natural, tot acabi bé perquè el projecte és d’aquí, i per això, per exemple portem les muntanyes a l’escut”.

tracking