Àmplia derrota de la Selecció a Romania (4-0)

Els locals no donen cap opció a l’equip nacional, que suma la sisena derrota en aquesta lligueta

Rebés lluita una acció al duel d'ahir.FAF

La selecció va perdre contra Romania per 4-0 a la vuitena jornada del Preeuropeu en un duel en què els locals van mostrar la seva qualitat i la seva espurna, i no van donar cap opció als tricolors per sumar algun punt a Bucarest.

La pilota va ser, com es preveia, per als romanesos ja d’inici, però la primera arribada va ser tricolor amb una rematada d’Aarón que va marxar fora després d’una falta lateral servida per Cervós. A partir d’aquí, domini i iniciativa local, que es va traduir en una primera arribada dels romanesos amb un tir de Morutan que va poder treure Iker Alvarez. El porter, però, no va poder fer res amb el tir de falta directa de Stancu al minut 22 que es va colar pel seu pal, ni tampoc sis minuts després amb un tir de Hagi des de la frontal que va suposar el 2-0 en el marcador. El duel semblava mort abans del descans, però un innocent penal de Marc Garcia transformat per Marin, va suposar el 3-0.

A la represa, Coman va fer el quart tot just als cinc minuts de joc després d’un control orientat i un xut potent que va sorprendre Iker Alvarez. Tot i el gol, els tricolors intentaven treure el cap, i Marc Rebés va provar-ho amb un tir des del punt de penal que va marxar molt alt. Amb el 4-0, Romania va semblar treure el peu de l’accelerador, i va dedicar-se més a contemporitzar que no a seguir arriscant. Tot i això, no deixava de generar ocasions, com un gol que va acabar sent anul·lat per una falta sobre Iker Alvarez. El tram final del partit va tenir ben poca cosa més enllà d’un públic local gaudint de posar-se líder, i d’una Andorra que intentava de manera més que tímida, acostar-se a la porteria de Moldovan, tot i que sense gaire èxit. Més enllà de la sisena derrota d’aquesta lligueta i de la golejada en contra, la pitjor notícia per als tricolors va ser l’expulsió a l’afegit de Moi San Nicolás per doble groga, que es perdrà el duel contra Bielorússia.

Andorra tancarà el Preeuropeu al novembre amb una doble cita, la primera a Hongria contra Bielorússia (estan sancionats per la UEFA per la guerra d’Ucraïna), i rebent Israel al Nacional.