Un quart de rècord per signar una victòria èpica

El MoraBanc mai havia sumat 40 punts a l’ACB en un sol parcial

El MoraBanc va signar un triomf de rècord.Fernando Galindo

“No sabia que mai s’havien fet 40 punts en un quart en tota la història del club, però em fa molt feliç perquè ha significat la remuntada.” Encara buscant les paraules per desxifrar la bogeria que va significar la resolució del partit contra l’Obradoiro, Rafa Luz va afegir que “ha estat inexplicable. Només els que ho hem viscut i els que han estat al pavelló podrien entendre què ha passat”. El base brasiler va cloure apuntant que “ha estat una victòria de fe, de creure fins al final i d’unió entre equip i afició”.

El MoraBanc Andorra encara assaboreix un triomf èpic després de fer 40 punts en el darrer quart i passar d’un 59-80 en contra (-21), a falta de 6’28” per acabar el partit, al 92-89 i l’explosió d’alegria final. Davant Obradoiro, l’equip tricolor, amb prou feines va estar al davant en el marcador durant tres minuts, prou per poder cordar una remuntada històrica. A més, el grup de Natxo Lezkano va igualar amb el 40-20 del darrer parcial, la màxima diferència (+20) mai signada pel MoraBanc en un quart a la Lliga Endesa.

Abans, els tricolors ho havien fet, amb Ibon Navarro a la banqueta, el 2018 davant Movistar Estudiantes (27-7) i davant UCAM Múrcia (11-31) el 2020.