L'FC Andorra inicia la defensa de la Copa Catalunya

Els tricolors són els vigents campions.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra inicia avui la defensa de la Copa Catalunya amb el duel que l’enfrontarà al CE l’Hospitalet a domicili (20.00 hores), corresponent a les semifinals del torneig que ja va guanyar la temporada passada.

Després del triomf balsàmic contra l’Alcorcón de diumenge passat, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, espera que el duel contra els catalans serveixi per allargar el bon moment, i va manifestar que “estem molt feliços després de la victòria de diumenge i la millor manera de mantenir aquest estat d’ànim és fer un molt bon partit”, a més d’afegir que “tenim un respecte màxim per la competició, estem preparats, traurem un equipàs i anirem a competir al màxim”. Sobre l’alineació, el tècnic basc va confirmar que Oier Olazabal serà titular.

D’altra banda, els tricolors van saber ahir que l’Atlètic Astorga FC, de la Tercera RFEF, serà el seu rival a la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els homes d’Eder Sarabia disputaran aquest duel a domicili, en una eliminatòria que es disputarà a partit únic entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre.

tracking