Ivan Gil celebrant el gol contra l'Hospitalet.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra disputarà la seva segona final consecutiva de la Copa Catalunya després de derrotar ahir per la mínima el CE l’Hospitalet, de Tercera RFEF, en un duel decantat al tram final després d’un potentíssim xut d’Iván Gil des de fora de l’àrea que va poder trencar la igualtat que hi havia fins al moment al marcador. Ara, els tricolors buscaran la seva tercera Copa Catalunya en una final encara amb data i amb seu per confirmar.

Sarabia va combinar d’inici jugadors menys habituals a l’alineació com Oier Olazabal (va debutar com a tricolor), Bomba (encara no havia jugat cap minut enguany), Pablo Moreno o Shabani, amb altres futbolistes que sí que han tingut més presència aquesta temporada com Jandro, Álex Calvo o Migue Leal. El domini d’inici va ser tricolor, amb una primera ocasió després d’una centrada lateral de Jandro que no va trobar rematador. Tot i la diferència de categoria, el conjunt riberenc no va tancar-se al darrere ni molt menys, i també va provar de sorprendre Oier, tot i que sense èxit. L’FC Andorra buscava fer mal per la dreta amb Migue Leal i Calvo, però les ocasions més clares van arribar amb xuts des de fora, com un de Jandro o un altre de Shabani, tot i que el duel va arribar sense gols al descans.

A la represa, qui va sortir millor va ser l’Hospitalet, que va provocar en alguns moments dificultat als tricolors, tot i que Oier, amb bones intervencions com en una falta de Ton Alcover, va poder evitar el gol riberenc. Sarabia va moure la banqueta fent debutar també el jove xinès Xiaoke He, i qui va acabar decidint el partit va ser precisament un dels homes de refresc, Iván Gil. El futbolista de Viladecans va fer gala del seu potent xut i amb una gardela des de fora de l’àrea inapel·lable per al porter local després de fregar un defensa rival, va fer el 0 a 1 al 72 que acabaria sent definitiu. Ell mateix va tenir el segon poc després de falta, i tot i els intents dels locals per empatar el marcador no es va moure i els tricolors van certificar el pas a la final.

Amb la feina a la Copa Catalunya ja feta, els tricolors se centren ara a la lliga, on visitaran diumenge el Valladolid.

tracking