L'UE Santa Coloma s'imposa a l'Atlètic i allarga el ple de triomfs

Dos gols de Karim L’Koucha davant del vigent campió mantenen els de Ramon Calderé com a líders

Els colomencs celebren un gol.FAF

L’UE Santa Coloma va imposar-se per 2-1 a l’Atlètic Escaldes i manté l’inici immaculat a la Lliga Multisegur Assegurances, amb cinc victòries en els cinc duels disputats fins al moment. Karim L’Koucha va obrir el marcador al minut 27, i va encarrilar el triomf al minut sis de la represa. Rodri va retallar diferències al 70 i va fer somiar els escaldencs amb sumar un punt, però els colomencs no van deixar escapar la victòria. L’UE Santa Coloma és líder amb 15 punts, mentre que el vigent campió continua en un mal inici i és ara a 11 punts del lideratge i a 9 de les competicions europees.

En segona posició s’hi manté el Penya Encarnada d’Andorra, que va sumar el quart triomf del curs per 2-1 davant de l’FC Ordino. Tellado va avançar els ordinencs al minut sis, però dos minuts després Puerto va empatar, i Monje va capgirar el marcador al 53. La tercera plaça és per a l’Inter d’Escaldes, que ahir va golejar el Carroi per 1-6 amb un hat-trick de Domi Berlanga, un doblet de De la Torre i el gol d’Argañaraz en el seu debut. Per al Carroi, la diana va ser de Badjana.

L’altra golejada de la jornada la va protagonitzar l’FC Santa Coloma, que va superar per 0-5 a l’Esperança d’Andorra. Garrido, Novoa, Virgili, Nierga i Markovich van anotar els gols dels colomencs, que són quarts. Per acabar, l’FC Pas de la Casa va imposar-se a l’Atlètic Amèrica per 1-3. Carlos Gonzàlez va avançar els atlètics al minut 20, però dos gols de Huerta van capgirar el marcador, i un gol en pròpia porteria d’Amancio va acabar sentenciant el partit. L’Atlètic Amèrica encara és l’únic equip del campionat que no ha obtingut cap victòria, però continua a dos punts de la salvació i a un de la plaça de promoció.