Campus d'esport i natura de la Fundació Barça

Està destinat a joves de 12 a 20 anys amb diversitat funcional

Presentació del campus Natura+Esport.GRUP SELFIE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Barça organitzarà aquest cap de setmana la primera edició del campus Natura+Esport a Ordino i Sant Julià de Lòria. L’estada comptarà amb un centenar de nois i noies amb discapacitat física i/o diversitat intel·lectual provinents d’Andorra i Catalunya (una vintena seran del país de fins a 20 anys, i la resta seran joves de 12 a 16 anys provinents de Catalunya). L’objectiu serà reunir durant dos dies diverses entitats catalanes i andorranes amb el desig de celebrar una trobada de germanor, però sobretot amb la voluntat que els joves participants gaudeixin de dues jornades dedicades a la natura i l’esport.

Els actes arrencaran durant la jornada de dissabte al matí al poliesportiu d’Ordino, on hi haurà la inauguració de l’esdeveniment, a més d’un àpat de germanor, un recorregut pel centre històric del poble i diverses activitats esportives al llarg de la tarda. Posteriorment, els participants es traslladaran a Sant Julià de Lòria, on hi haurà un sopar, i els nois i noies faran nit a l’alberg de Naturland.

La jornada de diumenge s’obrirà amb un esmorzar a peu de muntanya prop dels boscos de la Rabassa i amb diverses activitats de lleure durant tot el matí, fins a l’hora de dinar, a les diferents atraccions de Naturland. El campus Natura+Esport clourà diumenge al migdia amb un dinar de germanor per al centenar de participants.

tracking