La selecció visita Malta sense renunciar a res

Les malteses són líders després d’estrenar-se amb dues victòries

Entrenament de la selecció a Malta.faf

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció femenina de futbol afronta la segona finestra de la Nations League amb el doble enfrontament contra Malta, avui a domicili (20.00 hores) i dimarts a l’Estadi Nacional. Tot i ser conscients del favoritisme del conjunt maltès (ha guanyat els dos partits disputats i lidera el grup), les tricolors no renuncien a res.

La jugadora Èrica Gonçalves va assenyalar que “arribem amb moltes ganes i il·lusió, de demostrar que podem fer quelcom més, competir i obtenir bons resultats”, a més d’afegir que “elles són un equip molt fort, però hem treballat i ho donarem tot”.

En la mateixa línia, el seleccionador, José Antonio Martín, va destacar que “arribem millor que a l’anterior finestra i en l’àmbit tàctic i físic estem millor”. A més, sobre el rival, va assenyalar que “el repte cada vegada és més gran perquè és un rival que és superior i és el que més rànquing té del grup” i, per últim, va destacar que “si fem bé les coses que hem treballat podem provocar-los molts problemes”.

La convocatòria de Martín compta amb quatre canvis respecte a la llista que va obrir la Lliga de les Nacions contra Moldàvia i Letònia, amb l’entrada de la portera Luz Zurdo, i de Júlia Domingo, Gemma Lluch i Laura Borja. En canvi, Cris Laccour i Ainara Ruiz van ser baixa respecte als últims partits.

tracking