Els jugadors de la UE Santa Coloma celebren un dels gols d'Obama, ahir.XAVI MIRÓ / FAF

Publicat per

Tres gols de Salomón Obama van aplanar el camí de la UE Santa Coloma per aconseguir la sisena victòria de la temporada i reforçar el seu lideratge a la Lliga Multisegur (1-5). El davanter colomenc es va erigir en el gran botxí de l’FC Pas de la Casa, que no va tenir gaires opcions, tot i aconseguir Tiago a la mitja hora empatar momentàniament el partit. A la represa, Karim i Álex Gómez van arrodonir el marcador definitiu pels homes de Ramón María Calderé que ja sumen 18 punts i es mantenen invictes al campionat.

Els perseguidors de la UE Santa Coloma són, amb 13 punts, l’Inter Escaldes i una de les revelacions del curs, la Penya Encarnada. Els escaldencs, precisament, es van desfer del Penya –que va encaixar la primera derrota de la temporada– per 4 a 2 en un partit elèctric i ple d’alternatives. Adri Gallego i Víctor Martínez van sentenciar als darrers 10 minuts, un enfrontament que es movia amb igualtat i un empat a dos que només deixava content el Penya. Amb aquest triomf, l’Inter es col·loca segon per goal average. D’altra banda, l’Atlètic Escaldes, el vigent campió, va protagonitzar la golejada de la jornada, ja que va superar el CE Carroi (8-1) amb tres gols de Rodrigo Piloto i en un partit que ja al minut 29 estava vist per a sentència, amb un incontestable 5 a 0. Els altres dos duels de la jornada es van definir amb el mateix marcador (4-0), amb triomfs de l’FC Santa Coloma contra l’Atlètic Amèrica i l’FC Ordino davant el CF Esperança. Gerard Gómez, Novoa, Iván Garrido i Markovych van signar els gols colomencs, mentre que Pablo Ruiz (5’), Víctor Tellado (13’), l’internacional Marc Pujol (19’) i Javi Montserrat (63’) van fer les dianes del conjunt ordinenc.