L'FC Andorra fa el ridícul a Astorga (0-1)

L’FC Andorra s’acomiada del torneig del KO després de caure per la mínima contra un rival de Tercera RFEF

Álvaro Martín prova un xut a porteria.FCA

Hola, i adeu. L’FC Andorra va acomiadar-se abans d’hora de la Copa del Rei després de caure per 1-0 davant de l’Atlético Astorga, de Tercera RFEF, en la primera eliminatòria del torneig del KO. El solitari gol d’Ivi al minut 22 va sentenciar un duel que els tricolors haurien pogut empatar a la segona meitat amb un penal fallat d’Iván Gil. Però més enllà d’això, els d’Eder Sarabia van mostrar la seva pitjor cara, sense esma ni intensitat, cosa que sí que va posar l’Astorga sense fer res de l’altre món, i això només va servir-li per eliminar tot un equip de Segona Divisió, tot i competir tres categories per sota. El que havia de ser una oportunitat per als menys habituals perquè es reivindiquessin, va acabar sent una demostració fefaent de per què no juguen normalment, en un partit que deixa ara molts futbolistes en una situació complicada.

Els tricolors no van arrencar gens bé, de fet la primera part va ser per als lleonesos amb una rematada des del punt de penal que va sortir desviada. L’Astorga, ni de bon tros, s’estava al darrere esperant atemorit, i es mostrava també valent, però el domini dels primers instants va ser tricolor, un domini, però, estèril, sense acabar de generar ocasions de gol. De fet, les primeres clares van ser locals, però Ratti en una i altra ocasió evitava els problemes de l’Astorga, causats en més d’una ocasió per Arroyo, que va mostrar-se erràtic i perdut ahir. Ratti, però, no va poder fer res als 22 minuts de joc amb l’1-0. De fet, hauria pogut fer molt més en el gol d’Ivi a la sortida d’un córner servit per Albertín que va obrir el marcador a l’Eragudina.

El gol va fer que l’Astorga endarrerís les línies i optés per esperar més endarrere, i no va ser fins passada la mitja hora de joc quan l’FC Andorra va tenir la primera amb una rematada de cap de Manu Nieto que va marxar per sobre del travesser. Les últimes arribades de la primera part, però, van seguir sent locals, amb una de Javi Amor que hauria pogut suposar el 2-0. L’atacant lleonès, però, no va mostrar-se encertat, i el partit va marxar als vestidors amb l’1-0.

A la represa, van ser els locals qui van seguir amb les millors ocasions, fins que els tricolors van fer un clic i van tenir l’empat amb dues arribades d’Álvaro Martín. La més clara, però, va ser un penal fallat per Iván Gil al 67, i des de llavors, poc més. Els locals aturant el joc, i l’FC Andorra inoperant, sense generar gairebé ocasions més enllà d’una rematada de Scheidler a les acaballes del partit.

L’equip va marxar ahir mateix cap a la Corunya per preparar el partit de diumenge al camp del Racing de Ferrol.