Moreno, amb dificultats per preparar l'estrena

La manca de neu condiciona els entrenaments abans del debut

Cande Moreno, a Cervinia.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno s’adapta a les dificultats per poder preparar la seva estrena a la Copa del Món d’esquí alpí, prevista per al 18 i 19 de novembre a Zermatt i Cervinia. La manca de la neu necessària per preparar les disciplines de supergegant i descens està afectant tots els equips, ja que els està sent complicat poder esquiar a Europa a aquestes altures de l’any. Moreno i el seu equip també ho estan patint, ja que la setmana passada van desplaçar-se a Cervinia, on només van poder fer un dia d’esquí per les males condicions.

L’esquiadora de la FAE va anar la setmana passada a Cervinia per exercitar-se, però l’estació va acabar obrint només un dia, que Moreno va aprofitar per esquiar i agafar sensacions. Sobre aquesta circumstància, el seu nou tècnic, Simon Bastelica, va manifestar que “aquests dies hem pogut fer poca cosa, però sabem que és part del joc”, i va agregar que “hem tornat abans de temps i també tornarem a Cervinia, si és possible, com més aviat millor per esquiar abans de les primeres carreres”.

La idea de l’equip és tornar a Cervinia per entrenar dos dies abans del primer entrenament oficial de descens de la primera cita de la Copa del Món, que està previst per al 15 de novembre.

tracking