L'Andorra busca girar full a l'ensopegada de la Copa

L’equip va començar a preparar ahir a la Corunya la visita de diumenge al camp del Racing de Ferrol

Els tricolors van entrenar ahir a la ciutat esportiva del Deportivo de la Corunya.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Intentar girar full al més aviat possible. Aquest és l’objectiu de l’FC Andorra després de l’ensopegada de dimecres a la Copa del Rei davant de l’Atlético Astorga, que va deixar els tricolors fora de la competició del KO. Després del partit, els homes d’Eder Sarabia ja van traslladar-se cap a la Corunya, i ahir mateix ja van començar a preparar a la ciutat esportiva del Deportivo de la Corunya a Abegondo el partit del diumenge al camp del Racing de Ferrol (14.00 h).

De cara a no tornar a mostrar una imatge com la de dimecres a Astorga, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va assenyalar que “hem de mirar cap endins, millorar i corregir”, i va agregar que “diumenge tenim una nova oportunitat per millorar allò que som”. A més, l’entrenador basc va destacar que “hem d’intentar que aquestes ensopegades que ja ens han passat alguns cops quan ens hem cregut massa bons, minimitzar-les”. Per acabar, Sarabia va concloure que “això ens deixa mal sabor de boca i ens treu l’energia positiva dels últims partits, i ara el que hem de fer és preparar-nos el millor possible”. Per la seva banda, el porter i un dels capitans, Nico Ratti, va afirmar que “estem en un moment difícil perquè volíem seguir endavant a la Copa i és un cop dur, però ara hem de seguir pensant en la Lliga i centrar-nos en el partit del cap de setmana”.

D’altra banda, la RFEF va confirmar que l’andalús Alejandro Quintero González serà l’àrbitre del duel de diumenge contra el Racing de Ferrol. Nascut a Huelva, encara la seva tercera temporada a la Segona Divisió, i no ha xiulat encara enguany als tricolors. Sí que va fer-ho la temporada passada en tres ocasions, amb dues derrotes (contra l’UD Las Palmas i l’Albacete) i una victòria (contra el Vila-real B a l’última jornada del campionat).

tracking