Reportatge

El jove Lucas, un tricolor a Ferrol

Lucas Fernández, de 12 anys, amb els seus pares.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que es va aficionar a l’FC Andorra fa un parell de temporades, el jove Lucas Fernández, de 12 anys, acostuma a seguir l’equip tricolor quan disputa partits a Galícia o a localitats properes. Ha estat el cas aquesta setmana, on el conjunt de Sarabia va disputar la primera ronda de la Copa del Rei a Astorga (Lleó) i ahir a A Malata, a Ferrol, curiosament el lloc de residència de Lucas.

El jove seguidor lluïa la samarreta turquesa de la temporada passada i signada per diferents components de la plantilla: “Em vaig aficionar a l’Andorra poc abans de l’ascens a Segona divisió. Em va atraure el seu estil de joc i el fet que un equip estranger pugués arribar a l’elit i jugar a la lliga espanyola”. Va estar present el curs passat al partit que l’equip tricolor va jugar a Lugo i dimecres passat a Astorga. Treu ferro a l’eliminació de Copa: “Va ser una llàstima, però què hi farem.” Els pares miraven la situació divertits i asseguraven que la resta dels partits Lucas “els veu per la televisió” i que, de cap de les maneres, tot i ser ferrolenc, ahir tenia el cor dividit. “Soc també del Depor, però només vull que guanyi l’Andorra. Tant de bo el Deportivo pugi i pugui anar a Riazor la temporada vinent a veure l’Andorra.”

L’alè i el suport de Lucas i els seus pares no van ser els únics que va tenir l’equip tricolor, A la plantilla hi ha dos jugadors gallecs, com Diego Pampín i Diego Alende i familiars i amics del lateral esquerre van estar presents a A Malata per animar l’Andorra. Per ser Ferrol un dels desplaçaments més llargs de la temporada, es van veure algunes bufandes i samarretes tricolors i el conjunt d’Eder Sarabia no va estar sol.

tracking