ESPORTS

Els Jocs dels Petits Estats tindran natació artística

Andbank aportarà 250.000 euros a la celebració de l'esdeveniment

Signatura conveni entre Andbank i el patronat dels Jocs dels petits estatsAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs dels Petits Estats comptaran finalment amb una disciplina més de les que hi havia previstes, i és que el president del Comitè Organitzador dels Jocs dels Petits Estats, Xavier Espot Miró, ha confirmat que la natació artística formarà part del programa d'esports. Espot, a més, també ha afirmat que el tir al plat es podrà fer a Pal tal i com estava previst en un primer moment, i que l'Estadi Nacional podria acollir la cerimònia d'obtertura, però que "també hi ha altres opcions".

Espot Miró ha fet aquestes declaracions durant l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre Andbank i el Patronat dels Jocs dels Petits Estatsperquè l'entitat bancària es converteixi en patrocinador oficial dels Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2025. El banc aportarà 250.000 euros per la celebració de l'esdeveniment, i també aportarà perrsonal a nivell d'organització, refermant el seu compromís amb l'esport del país.

Durant l'acte, el president d'Andbank, Manel Cerqueda, ha manifestat que " Andbank estarà sempre present refermant el nostre compromís amb el país i per donar-los tot el suport possible", mentre que el cap de Govern, Xavier Espot, ha destacat que "l’àmbit de l’esport és un dels millors exemples de la importància de connectar la societat civil amb la dinàmica econòmica, amb l’establiment d’aquests mecanismes de col·laboració". Per últim, el president del COA, Jaume Martí, ha afirmat que "és molt important que sapiguem reconèixer els esforços que fan tots els atletes, tant els que van a competir com els que no poden fer-ho, per això l’ajuda d’una entitat com Andbank sempre és molt reconeguda".

tracking