Nova victòria d'una UE Santa Coloma intractable

Els colomencs sumen el setè triomf i tenen cinc punts sobre l’Inter

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebren un dels gols.FAF

La UE Santa Coloma segueix amb el seu inici de temporada perfecte, i ahir va sumar la setena victòria en set duels després d’imposar-se per 3-0 al Carroi. Els dos gols d’Obama al 9 i al 52 (en suma cinc en els dos últims partits), i el de Veloso de penal al tram final van segellar el setè triomf dels groc-i-negres, que segueixen al capdavant de la Lliga Multisegur Assegurances amb 21 punts de 21 possibles.

El segon lloc és per a l’Inter d’Escaldes, que ahir va superar per 0-2 l’Esperança, i està a cinc punts del líder. Argañaraz va obrir el marcador al tram final de la primera meitat, mentre que El Haddadi al temps afegit va poder sentenciar el duel. A un punt dels escaldencs està l’FC Santa Coloma, que va golejar l’FC Pas de la Casa per 0-5 amb els gols de Garrido, Novoa (2), Miguel López i Nierga.

A més, el Penya Encarnada es manté en quarta posició després de rescatar un punt contra l’Atlètic Escaldes (1-1) al minut 99 tot i acabar amb nou jugadors gràcies a un gol de Mohedano que va neutralitzar la diana de Sgro per a uns escaldencs que van acabar amb deu. Per últim, l’FC Ordino va imposar-se a l’Atlètic Amèrica per 2-1 amb dos gols de Tellado.