Olimpisme

Els Jocs dels Petits Estats tindran natació artística a Andorra 2025

Andbank aportarà 250.000 euros a l’esdeveniment com a patrocinador principal de la cita

Els membres del patronat, a Andbank.SFG / C. ESTEVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Jocs dels Petits Estats d’Andorra 2025 comptaran amb competició de natació artística, tal com va confirmar Xavier Espot Miró, president del comitè organitzador. Fa unes setmanes la Federació Andorrana de Natació va demanar aquesta possibilitat i Espot va assenyalar que “vam estar a l’assemblea dels petits estats i vam poder-ho acabar de definir”. El president del comitè organitzador d’Andorra 2025 va afirmar també que la competició de tir al plat podrà fer-se a Pal després de l’acord amb el comú de la Massana, la federació, el COA i alguns privats, per finançar el projecte de reforma de la instal·lació. Per últim, Espot va confirmar que fer la cerimònia d’obertura a l’Estadi Nacional és una opció, però que “també hi ha altres possibilitats”.

Espot Miró va fer aquestes declaracions durant la signatura del conveni entre Andbank i el patronat dels Jocs dels Petits Estats d’Europa Andorra 2025, perquè l’entitat esdevingui patrocinadora principal de l’esdeveniment. El banc, que ja havia de ser espònsor de l’edició del 2021 que es va acabar suspenent per la covid, aportarà 250.000 euros en el conveni, a més de personal del banc que treballarà amb els organitzadors. Sobre l’acord, el president d’Andbank, Manel Cerqueda, va manifestar que “Andbank estarà sempre present refermant el nostre compromís amb el país”, mentre que el cap de Govern, Xavier Espot, va afirmar que “Andbank mostra el seu compromís amb el COA, els Jocs i el més important: el seu compromís amb les federacions”.

ESPOT MIRÓ

IL·LUSIONAT PEL COA, PERÒ "NO ÉS EL MOMENT" Xavier Espot Miró és el candidat principal a succeir Jaume Martí al capdavant del COA i, preguntat per aquesta qüestió, el president del comitè organitzador dels Jocs dels Petits Estats del 2025 va manifestar ahir que “de noms sempre en sonen molts”, i va afegir que “el COA és un repte molt maco i il·lusionador i seria un honor, però no és el moment de parlar-ne.” Per últim, va afirmar que “jo tinc la responsabilitat del comitè organitzador, i el comitè organitzador té la responsabilitat d’organitzar uns bons Jocs”.

tracking