El MoraBanc perd contra un Manresa molt encertat (86-90)

L'equip tricolor encaixa la segona derrota consecutiva amb el record de Toni Martí

MoraBanc Andorra - BAXI Manresa

MoraBanc Andorra - BAXI ManresaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha patit la segona derrota consecutiva de la temporada en caure davant un encertat i intens BAXI Manresa per 86 a 90. El partit ha quedat marcat per dues parts ben diferenciades, amb una primera on el conjunt manresà ha estat molt superior i ha aprofitat les pèrdues de pilota d'un MoraBanc que s'ha vist molt incòmode. A la represa, una defensa en zona i un bon tercer quart amb un gran Tyson Pérez han permès el MoraBanc mantenir opcions de triomf fins gairebé el darrer minut però en els moments on el conjunt tricolor treia el cap, les individualitats i els triples del Manresa -n'han fet 12 durant el duel- han decantant la balança. El màxim anotador del partit ha estat Tyson Pérez amb 22 punts, vuit rebots i 23 valoració. La propera jornada, el MoraBanc Andorra visitaràla pista del Coviran Granada.