Bàsquet

Recuperar la millor versió

El MoraBanc Andorra rep el BAXI Manresa en un partit que ha de servir d’inflexió després de la crua derrota a Tenerife

Recuperar la millor versió

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBancAndorra es vol abraçar aquesta tarda (18.00 h) a un Poliesportiu imponent –hi haurà sold out amb més de 4.000 persones– per superar el BAXI Manresa i demostrar haver après la lliçó que va deixar la crua derrota a Tenerife, amb només 53 punts d’anotació. Per a l’equip tricolor i per al tècnic, Natxo Lezkano, és innegociable recuperar la millor versió i oblidar un tràngol que “ens ha de servir per aprendre que per guanyar qualsevol equip has d’estar bé en els dos costats de la pista. Va ser un toc d’atenció per a tothom, per saber on som, a la lliga que competim i, potser, ens van posar al nostre lloc. És evident que tot plegat ens ha de servir a tots d’aprenentatge”.

L’ala-pivot Tyson Pérez, que es retrobarà amb l’equip manresà, en què va militar el primer tram del curs passat, va reconèixer que el de Tenerife “és un partit que va fer mal perquè es pot perdre, però no d’aquella manera. Ens vam veure sobrepassats, i tot i que ells són un gran equip, en atac ens van saber treure de la pista. No vam saber jugar a res amb claredat i vam entrar en un bucle del qual no vam saber sortir”. Per a Tyson, el BAXI Manresa “és un equip molt físic, que juga molt ràpid i que té les idees molt clares”. A més, l’ala-pivot no vol ni sentir a parlar d’objectius a llarg termini i va remarcar que “no hem de mirar més enllà, som molts equips que estem molt igualats. Hem d’anar partit a partit sense buscar objectius a llarg termini, hem de continuar creixent i aconseguir el primer objectiu, que és la salvació”. Es presenta davant el quadre de Pedro Martínez, va remarcar Natxo Lezkano, “un gran partit en què juguem dos equips que hem començat bé la competició i que ens trobem en un bon moment, i l’escenari serà immillorable, el de les grans ocasions, amb un gran ambient”. El tècnic tricolor va explicar que BAXI Manresa “és un equip que sap córrer, que ataca ràpid i lluita cada rebot, i si no fem coses per frenar tot això no hi haurà partit”. L’entrenador del MoraBanc va explicar també que a Jerrick Harding encara li queda cert temps de rodatge pel davant. El combo de Kansas va disputar els primers minuts amb la samarreta tricolor a Tenerife, però Lezkano va admetre que encara no es troba del tot a punt “ni en confiança, ni físicament, ni tàcticament, tot i que a poc a poc anirà a més”. Harding va disputar 8’26”, va perdre una pilota i va valorar -6 crèdits. Pel que fa al BAXI Manresa, l’equip bagenc arriba a Andorra amb el mateix balanç que els tricolors, amb quatre victòries i quatre derrotes –tres de les quals lluny del Nou Congost– i amb un reguitzell de jugadors fantàstics. Presenta un gran joc exterior amb Taylor, Dani Pérez, Williams i un intractable Badio, darrerament en estat de gràcia. A més, jugadors com Devin Robinson són els que marquen la diferència i serà un dels focus a tenir en compte en un partit en què els catalans tindran el suport de gairebé 350 seguidors. El tècnic, Pedro Martínez, va explicar que el MoraBanc “és un equipàs i a sobre ha fitxat Montero. La posició d’1-2 és un festival i nosaltres esperem competir millor que la setmana passada”.

UN SENTIT HOMENATGE A TONI MARTÍ

El record de l’excap de Govern Toni Martí, eternament lligat al club i al bàsquet, centrarà els moments previs del partit contra el BAXI Manresa. Hi haurà un especial i emotiu minut de silenci i els jugadors sortiran amb el nom de Martí a les samarretes.

Un sentit homenatge a Toni Martí

tracking