L'FC Andorra Genuine amplia horitzons i s'estrenarà a Salou

L'equip Genuine de l'FC Andorra.M. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra Genuine enceta el cap de setmana a Salou el segon any de participació a LaLiga Genuine (la competició entre clubs del futbol professional formada per equips amb persones amb diferents capacitats), i ho farà ampliant horitzons. I és que enguany, a més de Special Olympics Andorra, amb qui l’entitat tricolor ja va treballar l’any passat, s’incorpora Mi Fundación Àlex, amb el seu equip vinculat de l’Atlètic Lleida, que s’uneix al projecte per aportar jugadors i ajudar a completar les convocatòries.

L’FC Andorra Genuine debutarà aquest cap de setmana a la primera trobada a Tarragona, on es veurà les cares amb l’Albacete, la Reial Societat i el Vila-real. A més, l’equip disputarà també tres jornades més ja el 2024 amb les competicions a la Corunya, Burgos i Getafe.

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va manifestar sobre el projecte que “és motivador i hi apostem amb força perquè creiem que un dels principals objectius d’un club de futbol ha de ser estar al costat de la gent del territori i ajudar la comunitat”, mentre que José Antonio Pérez, de Special Olympics Andorra, va afirmar que “revalidar aquest conveni ens permet continuar donant visibilitat al nostre col·lectiu”.

tracking