EDER SARABIA

“En general estic satisfet, hem fet un partit amb personalitat”

La intensa boira a la Ceràmica.FCA

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va fer un balanç positiu del punt al camp del Vila-real B que va tallar la ratxa de sis derrotes seguides a domicili, i va assenyalar que “en general, estic satisfet perquè hem fet un partit de personalitat”, i va afigir que “hem controlat bé el seu talent i hem de donar com a bo no pas el punt, sinó la sensació d’haver competit més bé que altres dies”. L’entrenador, a més, va destacar que “potser marxem amb la sensació que podríem haver guanyat, però al final ells també n’han tingut alguna”.

Sobre el canvi de sistema, el preparador basc va manifestar que “crèiem que amb el que ens proposa el Vila-real ens podíem armar una mica millor i fer-los mal en situacions determinades amb aquesta manera de jugar”, i va continuar dient que “potser a la primera part ens ha faltat trobar-nos per dins i després acabar per fora, i a la segona part ja hem estat millor”.

Finalment, Sarabia va fer referència a la boira, i va afirmar que “hi ha hagut un moment que li he dit a l’àrbitre si veia l’altra banda i m’ha dit que més o menys, i li he dit que ‘malament rai’, però a partir del minut 80 ja no vèiem res”.

REPORTATGE

LA BOIRA NO S'ENDÚ LA IL·LUSIÓ 9.00 hores. Estació d’autobusos d’Andorra la Vella. Una seixantena d’aficionats tricolors fan cua per pujar a un autocar i recórrer gairebé 400 quilòmetres. Encara que la situació de l’equip potser no anima a fer-ho, el futbol, i l’esport en general, té aquella part d’irracional que el fa tan especial i que, almenys a l’anada, converteix l’autocar en l’autocar de la il·lusió. L’afició tricolor va fer-se notar des de ben d’hora només d’arribar a Vila-real, i encara va fer-se notar més un cop instal·lats a dins de la Ceràmica. La immensitat de la instal·lació recentment reformada, amb capacitat per 23.500 persones, sembla encara més gran en els partits del filial, on la presència de públic és molt menor, tot i que ahir, coincidint amb l’aturada internacional, es va batre el rècord de la temporada, amb 5.022 espectadors. L’afició grogueta no és ja de per si gaire sorollosa, i en els duels del B, encara més, llevat d’un petit grup. És per això que a l’estadi castellonenc s’hi sentia, i amb força, a la seixantena de valents que van fer cinc hores d’autocar. Però de sobte va arribar un convidat inesperat, la boira, que va començar a cobrir l’ambient a la Ceràmica, amb una irregularitat semblant a la que ha anat demostrant l’FC Andorra aquesta temporada: tan aviat cobria completament la gespa, com de sobte desapareixia. El que sí que es va veure va ser una millor versió de l’FC Andorra que la dels últims partits, i que va fer que l’autocar tricolor de la il·lusió tornés a enfilar el camí cap al país de la mateixa manera que va arribar a Vila-real, amb il·lusió, veient que el seu equip sap jugar més bé del que ha demostrat darrerament.

tracking