L'FC Andorra empata sense gols a Burgos

L’FC Andorra empata sense gols a Burgos i suma el segon duel seguit sense perdre

Iván Gil va buscar el gol amb un parell de tirs llunyans.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Si no pots guanyar, com a mínim no perdis. Això és el que va fer ahir l’FC Andorra, que va sumar el segon partit consecutiu sense derrota després d’empatar 0-0 al camp del Burgos. Els castellans arribaven sense haver perdut cap partit al seu estadi, i ahir no va ser tampoc el dia davant d’uns tricolors que segueixen mostrant aspectes positius després del partit de diumenge passat a Vila-real, però que encara es veuen molt verds per moments, especialment a nivell ofensiu, on els costa un món generar ocasions clares de gol, però fent també una passa endavant en l’aspecte defensiu, mostrant de nou una bona solidesa, i sense encaixar cap gol. Amb el punt a El Plantío, els tricolors tenen ara dos punts de marge respecte a les posicions de descens després de la derrota de l’Osca a Valladolid.

El duel va arrencar amb el guió previst, amb uns tricolors monopolitzant la pilota, però sense gens de profunditat ni ocasions de gol. Les primeres arribades, de fet, van ser locals, la primera amb una rematada d’Elguezabal a la sortida d’un córner, i la segona amb un tir de Matos molt desviat. Els tricolors van respondre amb un xut mossegat de Pampín que va anar a córner, però les més clares van seguir sent del Burgos, com en un contracop que va cloure Curro amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal. Scheidler, més perdut ahir que del compte, va reclamar un penal a la mitja hora de joc en una de les poques arribades dels tricolors a la primera meitat, però Dani Ojeda va contrarestar-ho amb l’ocasió més clara del partit quan, gairebé sol a un pam de la línia, va rematar molt desviat una centrada de la mort, abans d’arribar al descans amb una jugada individual de Lobete amb un xut que es va estavellar en un defensa.

A la represa, l’FC Andorra va mostrar una millor cara amb un parell d’arribades d’Iván Gil i Molina, però els seus xuts van marxar desviats, i el Burgos va respondre amb un gol de Curro que va acabar sent anulat per fora de joc a l’inici de la jugada. Samper va tenir la penúltima pels tricolors en una pilota morta a dins de l’àrea, però la defensa va bloquejar el xut, i a partir d’aquí, el duel va entrar en una fase de no agressió, on semblava que tots dos equips ja donaven per bo l’empat. I així va acabar sent, sense que es mogués el marcador, i amb els tricolors posant un punt més a la motxilla en el camí cap a la salvació en un partit on va tornar a competir millor que no pas jugar.

La mala notícia de la tarda va ser la groga a Petxa, que es perdrà el duel directe de diumenge que ve contra l’Osca a l’Estadi Nacional (14.00 hores) entre dos equips separats per tot just dos punts a la classificació.

tracking