TENNIS

Inici amb sorpresa

La suïssa Celine Naef protagonitza la primera sorpresa del campionat en derrotar la principal favorita

Cristina Bucsa va caure eliminada en el partit d'ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del Creand Andorra Open, el torneig WTA 125 que se celebra al llarg de la setmana al Poliesportiu d’Andorra, va arrencar amb sorpreses amb l’eliminació de la primera cap de sèrie, l’espanyola Cristina Bucsa, a mans de la suïssa Celine Naef per 6 a 4, 3 a 6 i 4 a 6. La número 67 del món va arrencar millor, tot i que va patir més del compte per endur-se el primer set. A poc a poc, però, l’helvètica, 138a del rànquing, es va anar sentint millor sobre la pista i va poder remuntar el partit amb el triomf a la segona i la tercera mànega, després de mostrar-se forta defensant el seu servei.

Qui no va fallar ahir van ser dues de les espanyoles presents al quadre principal del Creand Open, la resident Núria Parrizas i Marina Bassols, que van aconseguir la classificació per a la segona ronda. En el cas d’aquesta última, va complir els pronòstics i va desfer-se de l’alemanya Noma Noha per 6 a 3 i 7 a 5. En el cas de Parrizas, va superar la romanesa Patricia Maria Tig, 433a del món, per 7 a 5 i 6 a 2.

A més, a l’únic duel de la jornada d’ahir que va disputar-se a la pista secundària del torneig, el pavelló Joan Alay, la russa Erika Andreeva, número 140 del món, va imposar-se a la suïssa Susan Bandecchi, 331a del rànquing, per 6 a 3 i 6 a 4.

Per a la jornada d’avui hi ha previstos diversos partits més de la primera ronda al Poliesportiu d’Andorra i al pavelló Joan Alay. L’estrena d’ahir, tot i que les entrades són gratuïtes fins a la jornada de divendres, va comptar amb un ambient fred a les graderies i pocs espectadors. Demà arribarà un dels moments més esperats amb el debut de Vicky Jiménez Kasintseva, que es veurà les cares amb la danesa Clara Tauson, segona cap de sèrie del torneig que arriba a Andorra com a número 85 del món.

tracking