tennis

Vicky Jiménez debuta contra la segona cap de sèrie

La tennista debuta aquesta tarda contra la danesa Clara Tauson, 85 del rànquing WTA i segona cap de sèrie

Vicky Jiménez Kasintseva va treballar ahir durant el matí a la pista del Poliesportiu.CREAND SUPPORTING

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El recent triomf a Austin, quart títol de l’encara incipient trajectòria en el circuit professional, ha desbloquejat en certa manera Vicky Jiménez Kasintseva. La tennista andorrana entra en escena aquesta tarda, no abans de les cinc, a la tercera jornada del Creand Andorra Open, i ho fa amb el dipòsit de confiança carregat. Tot i intentar aprofitar les millors sensacions, el repte de Vicky és notable, ja que la seva rival a la primera ronda al Poliesportiu serà la danesa Clara Tauson, cap de sèrie número dos del torneig –ara mateix la gran favorita– i la 85a raqueta del rànquing WTA.

La tennista va treballar ahir sobre la pista i va explicar que “feia setmanes que no estava a casa i tornar a Andorra m’ha relaxat molt i tinc moltes ganes de poder participar en el torneig”. Jiménez va destacar que “el triomf a Austin ha estat el resultat de moltes setmanes de treball i d’entrenaments i, darrerament, em noto molt millor i estic jugant millor que en les darreres setmanes, i això és molt positiu. A més, tot plegat m’ha ajudat a preparar bé aquest torneig de casa”. L’andorrana no amagava que “sí que estic una mica nerviosa, sempre ho estic abans de disputar un partit o un torneig i espero que tot surti bé i gaudir a la pista. En tinc moltes ganes”. Pel que fa a la seva rival, la danesa Clara Tauson, Jiménez va comentar que “és la cap de sèrie número dos del torneig i juga molt bé. Serà una rival duríssima, té molt bon rànquing, ha guanyat molts tornejos i la conec del circuit. Serà un partit molt dur”. A banda del quadre individual, Vicky també hi participarà en els dobles fent parella amb la russa Alina Charaeva. El seu primer enfrontament serà davant l’equip format per la també russa Erika Andreeva i la suïssa Celine Naef. Tot i no voler pensar-hi gens i voler centrar-se en el present, Vicky vol rescabalar-se, a més, de la primera experiència al torneig andorrà on, en la primera edició, va caure eliminada a la primera ronda, tant en individual com als dobles. L’andorrana es va veure certament superada per la pressió de voler fer-ho bé davant del seu públic i va quedar massa condicionada en el partit contra l’alemanya Tatjana Maria. En els dobles amb Georgina García també van caure per la via ràpida contra la russa Alexandra Panova i la nord-americana Alycia Parks.

SENSE CAP SORPRESA SIGNIFICATIVA A LA SEGONA JORNADA DEL TORNEIG

La segona jornada del Creand Andorra Open no va portar cap resultat sorprenent, es van complir els pronòstics i les principals favorites van aconseguir el bitllet per als setzens de final. Així, en el primer partit de la jornada, Ekaterina Reyngold va superar la nord-americana Elvina Kalieva (5-7 i 5-7), la ucraïnesa Dayana Yastremska va guanyar la russa Ekaterina Makarova (2-6 i 2-6) i l’anglesa Heather Watson, l’hongaresa Timea Babos (5-7 i 0-6). Una de les wild card, Anastasija Sevastova, exnúmero 11 el 2018, es va desfer de l’espanyola Irene Burillo (6-7, 6-2 i 6-1), mentre que les alemanyes Anna-Lena Friedsam i Ella Seidel també van accedir a la següent ronda. En la jornada d’avui, a banda del partit de Vicky Jiménez, es disputaran els primers emparellaments de setzens de final, on es trobaran Naef davant Andreeva, Charaeva amb Watson, Marina Bassols amb Reyngold i la resident Nuria Párrizas davant la francesa Alice Cornet.

tracking