tennis

Vicky Jiménez, eliminada

La tennista va caure contra la danesa Clara Tauson, 85 del rànquing WTA i segona cap de sèrie del torneig

Vicky Jiménez en un moment del partit d'ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez va quedar eliminada en la primera ronda del Creand Andorra Open davant la danesa Clara Tauson, número 85 del rànquing WTA i cap de sèrie número dos del torneig, després de cedir en dos sets (2-6 i 4-6) en 1 hora i 16 minuts de partit.

Una derrota que té una lectura ben diferent a la que es va extreure en la primera edició del WTA125 andorrà en què Vicky, sobretot en el segon set, va vendre cara la derrota i es va mostrar molt competitiva salvant, fins i tot, sis boles de partit. “He estat a prop al segon set i s’ha escapat per alguns detalls. He acabat amb bones sensacions, amb certa ràbia, perquè ha estat un bon partit, sobretot respecte a l’any passat, en què vaig acabar trista i patint molt a la pista”, va explicar la tennista. Li va costar, però, entrar al partit a l’andorrana. Al primer set, Tauson es va mostrar molt superior, amb cops contundents i un excel·lent servei que ja li va permetre, amb dos breaks i amb un 0 a 4, definir la mànega davant Jiménez, que va cedir en 33 minuts i va reconèixer que “no negaré que he sortit nerviosa, una mica tensa, però a mesura que anava avançant el partit he jugat més alliberada i he acabat molt millor”, va comentar. I aquí va residir la clau del repunt de l’andorrana al segon set. Després de guanyar el primer joc, va trencar el servei de Tauson per posar-se 3 a 3, amb una versió molt més agressiva del seu joc. “He acabat jugant bé, tot i algunes errades puntuals, però tinc 18 anys i molt marge de millora” va afegir l’andorrana. Unes errades que la van acabar condemnant, tot i allargar l’agonia en un elèctric i darrer joc salvant fins a sis pilotes de partit abans que Tauson el tanqués amb el 4 a 6 definitiu.

Eliminada en el quadre individual, Jiménez disputarà avui pels volts de les 17.00 hores al Poliesportiu la primera ronda, els quarts de final, en la modalitat de dobles, fent parella amb la russa Alina Charaeva, en el partit que les enfrontarà amb la suïssa Celine Naef i Erika Andreeva. Uns dobles en què l’andorrana no es marca ni cap objectiu ni cap expectativa, ja que “només penso a poder gaudir a la pista”.

LA RESIDENT NÚRIA PÁRRIZAS PERD CONTRA ALIZÉ CORNET I QUEDA FORA

La tercera jornada del Creand Andorra Open va portar l’eliminació de la resident Núria Párrizas, que va perdre en tres sets davant la francesa Alizé Cornet (6-1, 2-6 i 6-1) i el torneig es queda sense representació tricolor en el quadre individual. Van aconseguir també el bitllet per a la següent ronda, a banda de Cornet i Tauson –botxí de Vicky Jiménez–,Marina Bassols en desfer-se d’Ekaterina Reyngoldper 6 a 3 i 6 a 2, l’anglesa Heather Watson, que va guanyar Alina Charaeva –la parella de dobles de Jiménez Kasintseva– per 1 a 6 i 2 a 6. Es van adherir a les tennistes classificades Katarzyna Kawa, que va guanyar Sarah Iliev a la pista del pavelló Joan Alay, i Erika Andreeva, que es va desfer de la suïssa Caline Naef en tres mànegues (6-2, 4-6 i 4-6). En la jornada d’avui, a banda del partit de Vicky Jiménez, es disputaran els primers emparellaments de vuitens de final, on es trobaran les alemanyes Seidl i Friedsam o les franceses Ponchet i Jacquemot.

Vicky Jiménez Kasintseva va posar la danesa Clara Tauson contra les cordes al segon set.

Núria Párrizas, eliminada.

tracking