Tennis

Vicky Jiménez també cau eliminada en el torneig de dobles

Vicky Jiménez perd en dos sets fent parella amb Alina Charaeva un partit definit pel millor servei de les rivals

Vicky Jiménez va competir molt bé en els dobles, tot i la derrota, ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella formada per Vicky Jiménez Kasintseva i la russa Alina Charaeva va perdre per 3 a 6 i 3 a 6 davant Celine Nauf i Erika Andreeva, el partit de quarts de final de la modalitat de dobles del Creand Andorra Open. L’andorrana i la seva companya van entrar molt bé al partit, de fet als dos sets, i després de l’intercanvi de jocs i de mantenir sempre el servei, un break al setè joc va acabar per definir tant la primera com la segona mànega i, per tant, l’enfrontament.

La superioritat en el servei de Nauf i Andreeva va resultar cabdal i Jiménez va explicar que “elles han demostrat ser dues dures rivals, han jugat molt bé i han estat millor”, i va afegir que “han estat fermes en el servei i han demostrat que són molt bones”. L’andorrana va comentar que “m’he notat bé i estic contenta ja de poder jugar aquest torneig. El fet de no haver pogut jugar gaire aquest any em fa gaudir-ho molt i jugar a casa sempre és especial”. No vol ni sentir a parlar d’objectius a llarg termini i no perd ni un segon a pensar si en la propera edició, el seu creixement i millora li permetran guanyar algun partit: “No penso en res d’això, ni en l’any que ve. Aquest ha estat molt positiu i sense l’experiència de la primera edició no hauria pogut gaudir aquest”. El que segueix tenint gravat a foc Vicky Jiménez és que “tinc 18 anys i moltíssimes coses a millorar”.

Després de l’eliminació en individual i en dobles del WTA125 d’Andorra, la jove tennista afrontarà dos tornejos més abans de tancar la temporada, dos M25, a Monastir (Tunísia).

Pel que fa a la resta de la jornada, es van acabar de definir les següents raquetes que accedeixen als quarts de final del torneig en el quadre individual. L’alemanya Ella Seidel es va desfer de la seva compatriota Anna-Lenna Friedsam per un doble 6 a 4 i s’enfrontarà a Erika Andreeva, ja classificada. En el duel fratricida entre franceses, Jessika Ponchet va guanyar Elsa Jacquemot en tres mànegues (4-6, 6-4 i 7-6) i es creuarà amb l’anglesa Heather Watson. La letona Anastasija Sevastova serà la rival als quarts de final de l’espanyola Marina Bassols després de guanyar l’ucraïnesa Dayana Yastremska en tres sets (6-7, 6-1 i 6-4), i en el darrer partit de la quarta jornada del Creand Andorra Open, la danesa Clara Tauson –botxí de Vicky Jiménez– va superar amb claredat la polonesa Katarzyna Kawa en dos sets (1-6 i 2-6) i es veurà les cares amb la francesa Alizé Cornet. Així, la cinquena data del torneig, prevista per avui, contempla fins a quatre partits dels quarts de final individual, Watson-Ponchet que obrirà el foc i, a continuació, Andreeva-Seidel, Cornet-Tauson i Bassols-Sevastova. En dobles es disputaran les semifinals al pavelló Joan Alay i dels partits entre les parelles Lumdsen/Ponchet-Watson/Babos i Kawa/Falkowsa-Naef/Andreeva sortiran els dos equips que disputaran la final.

tracking