esports

El MoraBanc Andorra es queda a tocar a Fontajau (107-104)

MoraBanc Andorra ha perdut davant al Bàsquet Girona a FontajauACB Photo / S. Geronés

El MoraBanc Andorra ha perdut davant al Bàsquet Girona a Fontajau per 107 a 104, en un partit amb final taquicàrdic i resolt a la pròrroga. Jean Montero, MVP tricolor amb 26 punts i 28 de valoració, ha tingut la victòria a les seves mans en el darrer segon, tant al temps reglamentari (93-93) com al final del duel, però cap dels dos triples decisius han entrat. L'equip ha començat molt bé amb un gran primer quart (26-38) però el segon parcial favorable als gironins, amb un gran Iroekbu(10 punts) i la tornada de vestidors, molt erràtica del MoraBanc, ha deixat la resolució a cor obert. El 93 a 93 final ha donat pas a la pròrroga i a la cinquena derrota consecutiva de l'equip de Natxo Lezkano. La propera jornada, el MoraBanc torna gairebé un mes després al Poliesportiu i rebràl'Unicaja Màlagad'Ibon Navarro.