AUTOMOBILISME

De la Casa es proclama subcampió de Catalunya

Gerard de la Casa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard de la Casa va proclamar-se subcampió de Catalunya de muntanya en la categoria de turismes després de l’última prova puntuable per al campionat, la 23a Pujada El Suru-Santa Maria de Villalba-Ullastrell Memorial Lluís Costa. En aquesta última cursa, el pilot de Baporo Motorsport va tenir-ne prou de ser tercer per poder segellar el subcampionat amb un total de 112 punts, per darrere de Jordi Gaig (150 punts) i per davant de Joan Salvans, que va tancar el podi amb 101 punts.

A Ullastrell, De la Casa va ser tercer a 4”434 del vencedor de la prova i del campionat, Jordi Gaig, mentre que Joan Salvans va completar el podi amb la segona posició.

Un cop acabada la cursa i el certamen, el pilot va mostrar-se satisfet per la temporada i va assenyalar que “no hi ha dubte, hem acabat al podi totes les curses que hem disputat, a més de guanyar a la Pujada Arinsal i la Pujada del Mármol”, i va agregar que “hem tingut l’oportunitat de fer molts quilòmetres al volant del Ford i provar diferents solucions per posar pressió als Porsche, cosa que hem aconseguit a mitges, ja que la seva superioritat a nivell de prestacions és evident”. Per últim, De la Casa va cloure que “continuarem treballant de cara a la temporada que ve, la meva confiança amb el Ford ha millorat i l’objectiu serà progressar i intentar trobar els pocs segons que ens han separat del triomf en diverses curses”.

tracking