Pinya al vestidor del primer equip.M. B.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Desembre a l’ACB és sinònim de Minicopa. I Minicopa és sinònim d’il·lusió. Aquest és el sentiment que predomina a l’equip infantil del MoraBanc Andorra, que des de demà disputa a Tarragona la fase prèvia d’aquesta competició que reuneix els conjunts infantils de tots els equips de la màxima categoria del bàsquet espanyol.

I si aquesta experiència no fos ja prou il·lusionant per als joves jugadors, ahir va disparar-se amb la visita del tècnic del primer equip, Natxo Lezkano, i de Tyson Pérez, a més del president, Gorka Aixàs, i el director esportiu, Francesc Solana. Tots quatre van fer una xerrada als jugadors al vestidor del primer equip i els van transmetre tot el suport abans de l’aventura que iniciaran a Tarragona, on es veuran les cares amb Gran Canària, Bilbao i Joventut.

“Ho afrontem amb molta il·lusió, com sempre que hem participat en aquest esdeveniment perquè és un premi per a l’infantil de cada temporada, i anem amb màxima il·lusió”, va assenyalar el tècnic, Xavi Luque, mentre que el capità, Conrad Comellas, va explicar que “serà una experiència nova i esperem passar-ho bé, que és l’objectiu de la Minicopa”. Per últim, Lezkano va mostrar-se clar: “Que ho aprofitin i ho gaudeixin.”

tracking