ATLETISME

Sant Julià vol mantenir la participació a la Sant Silvestre

Presentació de la Sant Silvestre.COMÚ DE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria vol mantenir, com a mínim, la participació per a la 31a edició de la cursa de Sant Silvestre que es realitzarà el 29 de desembre. L’any passat van reunir-se uns 400 corredors i la voluntat del comú és seguir en xifres similars o intentar arribar al mig miler de corredors. De fet, s’han preparat 500 lots de benvinguda amb regals per als primers 500 participants.

Com ve passant els últims anys hi haurà tres categories. La baby anirà dirigida als joves de fins a vuit anys i tindrà un recorregut de 300 metres, entre la plaça Major i la plaça de la Germandat, i la júnior (de nou a disset anys) i l’absoluta, totes dues amb un circuit de tres quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la Germandat.

Les inscripcions tindran un cost de quatre euros al lloc web www.santsilvestresantjuliadeloria.com i de cinc euros si es realitzen presencialment a LAUesport. En tot cas, la meitat de l’import es destinarà a Càritas de Sant Julià. A més, enguany s’habilita un dorsal zero perquè aquells que no hi participin i així ho desitgin també puguin realitzar les seves aportacions solidàries.

tracking