Esports

La FAN presenta 'Nedar és vida' un projecte d'ensenyament de la natació

La federació ha signat un conveni amb la Reial Federació Espanyola de Natació

Presentació del projecte 'Nedar és vida'FAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Natació ha presentat aquesta nit 'Nedar és vida' amb el suport de la Reial Federació Espanyola de Natació. Segons elsecretari d’Estat de Joventut i Esport, Alain Cabanes "És un projecte que és molt important i demostra que les federacions, a banda de comptar amb el vessant competitiu, que és molt important, poden tenir una implicació directa en la vida i en el dia a dia".

Joan Clotet, president de la FANha afirmat que, "és un programa d’ensenyament de la natació adreçat a clubs esportius i escoles", i ha destacat la importància que té el projecte per la federació i el suport de la RFEN per dur-lo a terme. El programa d’ensenyament funciona a través d’una web app que permet seguir la progressió de l’alumne en temps real i enviar les avaluacions i certificats als pares per correu electrònic. Es preveu que s’iniciï a partir del febrer 2024.

Durant la presentació han estat presents,Joan Clotet, president de la FAN; Fernando Carpena, president de la RFEN; Carlos Bellón, responsable tècnic del projecte i Alfonso Maltrana, director tècnic de natació de la FAN. També han assistit Maria Suárez, directora de Banca País d’Andbank, patrocinador principal; Enric Borrellas, responsable de KONE, patrocinador oficial i Gemma Riu, mànager de l’Andorra Esports Clúster.

tracking