Cinquè lloc de Carla Mijares i Àlex Rius a l'eslàlom de Kronplatz

Carla Mijares i Àlex Rius van completar una bona jornada aconseguint una cinquena posició a l’eslàlom del Campionat d’Albània, que va disputar-se a l’estació italiana de Kronplatz. A la cursa femenina, Mijares va tenir bones sensacions després del mal regust de boca de la Copa d’Europa d’Ahrntal, i va finalitzar en cinquè lloc amb un temps d’1’39”65, que va deixar-la a 1”27 de la vencedora, la letona Dzenifera Germane. Mijares havia estat sisena a la primera mànega i va poder recuperar una posició a la segona baixada. El seu tècnic, Josh Alayrach, va manifestar després de la cursa que “havíem de retrobar la confiança i tornar a ser competitius, i ho hem aconseguit”.

Pel que fa a la prova masculina, Àlex Rius va ser també cinquè després de fer una bona cursa. L’esquiador havia estat sisè a la primera mànega i va fer el 15è millor temps a la segona baixada, aconseguint finalitzar en un meritori cinquè lloc, a 1”59 del vencedor, el noruec Mikkel Ressoney, i a tot just 0”17 dels llocs de podi. Sobre la seva actuació, el tècnic, Greg Ribotto, va destacar que “per detalls tècnics l’Àlex no ha pogut estar avui al podi, però és un dia molt positiu”. A més, Xavier Cornella va finalitzar en 27a posició a 4”24 del triomf, mentre que el jove esquiador de l’equip EEBE sub 19 Àlvar Calvo no va acabar la segona mànega després d’haver estat 44è a la primera.

A més, Jordina caminal va ser 15a a l’entrenament de descens de la Copa d’Europa de Passo San Pellegrino.