La federació, en espera de contactes pel Nacional

No ha tingut cap conversa amb l’Andorra, però es mostra oberta

Acte de la FAR amb els joves de la base.FAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) està en espera de mantenir contactes per part de l’FC Andorra o del Govern per allargar el conveni d’ús de l’Estadi Nacional. Així va assegurar-ho ahir el president de l’ens, Jean-Marc Flaux, durant un acte amb la base, en què va assenyalar que “en l’àmbit personal i de la federació andorrana que represento puc dir que en cap moment s’han posat en contacte amb nosaltres”, i va agregar que “estic seguint des de la premsa el que vosaltres esteu explicant”. Tot i això, Flaux va deixar clar que “nosaltres sempre estem oberts i hem demostrat que estem predisposats al que faci falta, però penso que ara mateix no depèn de nosaltres”.

A més, el president de la FAR va admetre cert neguit que l’any vinent no puguin jugar a Encamp perquè algunes entitats reclamen més hores, i va assenyalar que “si l’any que ve no ens podem quedar a Encamp tenim claríssim que l’1 de juliol tornarem a l’Estadi Nacional perquè és el que diu el conveni”.

Flaux va fer aquestes declaracions en el marc d’un acte amb els joves de la base on la federació va regalar-los alguns obsequis de la Copa del Món de rugbi que va fer-se a França fa uns mesos, i que va acabar amb Sud-àfrica com a campiona.

tracking