Obama, a la Copa Àfrica amb Guinea Equatorial

El golejador de l’UE Santa Coloma es perdrà el retorn del campionat

Obama, en un duel amb els colomencs.UE SANTA COLOMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’UE Santa Coloma es quedarà sense el seu golejador pel retorn de la competició del mes de gener, perquè Salomon Obama ha estat convocat per la seva selecció, Guinea Equatorial, per disputar la Copa Àfrica entre el 13 de gener i l’11 de febrer a Costa d’Ivori. Els guineans van quedar enquadrats al grup A del campionat, i es veuran les cares contra els amfitrions, Costa d’Ivori, el 13 de gener, contra Guinea Bissau, el 18 de gener, i contra Nigèria, el 22 de gener.

Així doncs, l’UE Santa Coloma perdrà al davanter equatoguineà com a mínim durant dos partits. I és que l’atacant no podrà disputar l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa Constitució Valira Seguretat que els colomencs jugaran el 14 de gener contra el Carroi, ni tampoc la primera jornada en el retorn de la Lliga Multisegur Assegurances en el duel directe entre primer i segon classificat que disputaran UE Santa Coloma i Inter Escaldes.

Obama és el màxim golejador de l’UE Santa Coloma a la lliga després d’haver anotat set gols en 12 partits (un de penal), amb una mitjana de 0,58 dianes per duel disputat.

tracking