Esquí de fons

Gina del Rio surt més líder d'Oberwiesenthal

Gina del Rio.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gina del Rio va completar el cap de setmana de curses a la Copa d’Europa júnior amb una sisena posició a la carrera de cinc quilòmetres individuals, i sortint-ne encara més líder en la classificació general, després dels triomfs que havia aconseguit divendres i dissabte a les curses esprint i de 20 quilòmetres, respectivament. En la jornada d’ahir, la fondista de la FAE va ser sisena amb un temps de 14’26”1 que va deixar-la a 26”7 de la vencedora, que va ser l’alemanya Charlotte Boehme, la qual es va endur el triomf amb un registre de 13’59”4. Del Rio va acabar a només set segons del podi, que va tancar Nadia Steiger, mentre que la segona posició va ser per a Martin Pinter.

Tot i la sisena posició d’ahir, els resultats del cap de setmana van consolidar Del Rio al capdavant del lideratge de la general de la Copa d’Europa júnior. La fondista té ara 680 punts, mentre que la segona és Charlotte Boehme amb 516 punts. El tercer lloc a la general és per a Iris de Martin Pinter amb 470 punts.

Del Rio té encara tres cites més de la Copa d’Europa júnior fins a final de temporada, amb les curses del 20 i 21 de gener, a Jakuszyce, a la República Txeca, del 24 i 25 de febrer a Schilpario, Itàlia, i del 15 al 17 de març a Premanon, França. Més enllà del circuit continental, l’altre gran objectiu de la temporada per a la fondista és el Campionat del Món júnior, que es farà a Planica (Eslovènia) del 5 al 13 de febrer.

tracking