Futbol

L'FC Andorra derrota per la mínima al Lausanne (0-1)

Els jugadors tricolors celebren el gol.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va tancar l’estada preparatòria a la Vall d’en Bas amb una victòria per la mínima (0-1) contra el Lausanne Sport de la Superlliga Suïssa gràcies a un solitari gol d’Álvaro Martín a la segona meitat en un duel en què va debutar Jon Karrikaburu.

Els helvètics van arrencar millor, però ja al tram final de la primera meitat els tricolors van obtenir les ocasions més clares amb un tir de Moreno i un pal d’Iván Gil. A la represa va debutar Karrikaburu, que va tenir el primer, però el gol el va acabar aconseguint Álvaro Martín al minut 73 després de culminar una jugada col·lectiva i aprofitar una assistència de Pampín. Després del duel, l’equip va tornar al país per preparar el partit de diumenge contra el Leganés.

D’altra banda, el club va confirmar ahir la marxa de Laorent Shabani, que torna al Norrköping suec, el club que l’havia cedit el passat mercat d’estiu. L’extrem suec d’origen albanès no ha acabat d’encaixar als esquemes de Sarabia, i és que només ha disputat quatre partits com a tricolor, dos de Lliga contra l’Oviedo i el Saragossa, un de Copa del Rei i un de Copa Catalunya.

tracking