Futbol

La FAF busca un canvi de cicle a la selecció femenina

La federació confirma la destitució de Martín després de set anys

Martín, en un duel de la selecció.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol va confirmar ahir mitjançant un comunicat la destitució del seleccionador femení, José Antonio Martín, que també exercia com a tècnic de la sub-19 i com a coordinador de l’àrea femenina dels equips Enfaf. Segons l’escrit publicat ahir per la FAF, la decisió va prendre’s perquè l’ens va “considerar necessari un canvi de cicle després de més de set anys dins l’estructura federativa”.

En aquest comunicat, la FAF va desitjar a Martín “la millor de les sorts”, a més de mostrar-li el seu “més sincer agraïment per la gran tasca d’una persona que ha deixat una empremta amb una conducta personal i esportiva exemplar”. Per últim, l’ens va definir també l’exseleccionador com “una peça clau en el destacable creixement que ha protagonitzat el futbol femení andorrà en els darrers anys i sempre promovent de la millor manera els valors del futbol”. Martín va arribar a la selecció a mitjans del 2016 procedent de l’aleví de l’Enfaf, i des de llavors va aconseguir diversos grans resultats, com l’estrena a la Lliga de les Nacions amb quatre punts a finals de l’any passat.

Mentrestant, Martín guarda de moment silenci, però té previst donar la seva versió dels fets durant els propers dies amb una roda de premsa.

En espera d’aquestes explicacions, la FAF busca ara nou seleccionador, ja que el retorn oficial de la selecció femenina està a tocar, ja que a principis d’abril l’equip nacional disputarà les dues primeres jornades de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2025 (el 5 de març coneixerà les rivals), i per això tenia previst un entrenament dilluns que ve. La federació de futbol treballa amb un parell d’opcions per agafar la banqueta.

tracking