L'UE Santa Coloma pateix, però segueix endavant (2-3)

L’FC Santa Coloma cau eliminat i l’Amèrica guanya per primer cop

Un instant del partit.FAF

L’UE Santa Coloma continua avançant en la Copa Constitució Valira Seguretat després d’imposar-se per 2-3 al Carroi en un duel d’infart. I és que el líder de la Lliga Multisegur perdia 2-1 a menys de deu minuts per al final, però va poder empatar, primer, abans del 90, i va acabar capgirant el marcador al temps afegit. Veloso va avançar els colomencs, però Ander i Badjana van capgirar el marcador. Ja al tram final, El Ghzaoui i Faysal van donar el passi al líder.

La sorpresa, relativa, va arribar al duel entre Penya Encarnada i FC Santa Coloma, que va acabar amb l’eliminació d’aquests últims des del punt de penal. El partit va acabar amb empat a un gol, la pròrroga amb el 2-2, i als 11 metres el Penya Encarnada va ser més eficaç, imposant-se 4-3. Per acabar, l’Atlètic Amèrica també va passar ronda després de derrotar a l’Esperança per 2-1, amb els gols de Marcel Oliva i David Salguero, i aconseguir el primer triomf de la temporada després de 12 partits de lliga i 1 de copa.

Així doncs, les eliminatòries de quarts del 16 i 17 de març enfrontaran a Ranger’s i Atlètic Escaldes; UE Santa Coloma i Penya Encarnada; Inter i Atlètic Amèrica; i FC Ordino i Pas de la Casa.